• +40 722 100 622
  • L-V 09.00-17.00

Active citizens fund White4x

Lansare proiect „Dar din dar se face binele”


Suntem onorați să anunțăm publicul larg că în data de 25 februarie 2021, Fundația Unu și Unu a lansat proiectul “Dar din dar se face binele”.
Acest proiect este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021si va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de informare a populației prin realizarea și diseminarea de broșuri explicative ce conțin informații adaptate nevoilor grupurilor vulnerabile, referitoare la criză generată de COVID-19, cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă și să gestioneze corect această situație de criză, precum și oferirea de măști medicale necesare asigurării unui minim de protecție.
Lucrăm împreună pentru o Europa verde, competitivă și incluzivă!

 

Detalii specifice despre proiect sunt disponibile pe www.fundatia1si1.ro
Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro.
Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

 

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants.
Active Citizens Fund - Romania

 

3. Sablon cu slogan imagine social media FCB

Proiectul Dar din Dar se face Binele este derulat de Fundația Unu si Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

 

Proiect derulat de:  logo

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență online, acest site web utilizează cookie-uri. Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre

©2021 Fundația Unu și Unu. All Rights Reserved. Designed By Intelligent Idea Group

Search