Active citizens fund White4x

Derulare proiect „Dar din dar se face bine”

Începând de vineri, 26 martie, în cadrul proiectului “Dar din Dar se face Binele”, Fundația Unu și Unu a început distribuirea măștilor de protecție însoțite de broșuri explicative privind importanța utilizării corecte a măștii și principalele reguli de respectat pentru protejarea noastră și a familiei noastre în lupta împotriva virusului Sars-Cov-2.

Acțiunea s-a desfășurat prin intermediul voluntarilor, simultan în București, sectoarele 2 și 5 și Vizuresti, Dâmbovița ajungând astfel la peste 150 de beneficiari, oameni provenind din medii defavorizate.

Acest proiect este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 și va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.

#haide #ActiveCitizensFund #România #activecitizens #EEANorwayGrants #DarDinDarSeFaceBinele

post2

post2.1

Proiectul Dar din Dar se face Binele este derulat de Fundația Unu si Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:  logo