Active citizens fund White4x

O nouă săptămână încheiată cu succes în cadrul proiectului „Dar din Dar se face Binele”!

Alți 200 de beneficiari au primit măști de protecție și broșuri explicative menite să îi ajute să înțeleagă mai bine importanța utilizării corecte a măștii de protecție dar și principalele reguli de urmat pentru protejarea noastră, a tuturor – împotriva virusului Sars-Cov-2.

Voluntarii noștri au plecat încărcați cu alimente, apă, haine, jucării, măști de protecție și broșuri către cei dintre noi mai puțin privilegiați din județele Dâmbovița și Giurgiu.

Rezultatul?
Îl puteți vedea în imaginile atașate!

Proiectul “Dar din Dar se face Binele” este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021si va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #România #activecitizens #EEANorwayGrants. #DarDinDarSeFaceBinele

post3

post3.1

Proiectul Dar din Dar se face Binele este derulat de Fundația Unu si Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:  logo