• +40 769 879 910
  • L-V 09.00-17.00

 FUNDAȚIA „UNU ȘI UNU”
- din 1998 alături de oameni și nevoile lor

 

Proiectul nostru de suflet, prin care dorim să contribuim la ”ameliorarea foamei și a sărăciei”, pe seama ”stopării risipei alimentare”, are la bază oferta generoasă a 42 de VOLUNTARI, oameni inimoși, dispuși să pună la dispoziție timpul lor și mijloacele necesare, pentru a-și ajuta semenii aflați în dificultate și pentru a diminua o imensă sursă de poluare .

Oricine agreează ”condițiile” de desfășurare ale acestui proiect, poate deveni VOLUNTAR, pe seama unui ”contract de voluntariat”, încheiat cu Fundația ”Unu și Unu”.

Fiecare VOLUNTAR are acces, prin Grupul de WhatsApp ”Unu și Unu”, la suma de informații privind locul și ora la care magazinele, ori restaurantele partenere, livrează produsele disponibile pentru programul nostru.

VOLUNTARII se deplasează la magazinele partenere, cu mașinile puse la dispoziție de Fundație, ori cu mașinile proprii și au libertatea de a oferi personal alimentele, beneficiarilor pentru care au ales să facă această onorabilă misiune.

VOLUNTARII comunică, după fiecare acțiune, pe WhatsApp, ”avizele” care au însoțit alimentele donate de parteneri, iar lunar redactează un ”Raport de activitate”.

Vă așteptăm cu mult drag, în familia noastră de VOLUNTARI.

Search