Active citizens fund White4x

Începând cu luna martie a acestui an, Fundația Unu și Unu anunța lansarea proiectului „Dar din Dar se face Binele”. Astăzi ne aflăm la finalul acestui proiect derulat prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 - 2021 și implementat cu succes la nivel multiregional în decursul celor trei luni calendaristice.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat creșterea gradului de informare a populației prin realizarea și diseminarea de broșuri explicative ce conțineau informații adaptate nevoilor grupurilor vulnerabile, referitoare la criza generată de COVID-19, cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă și să gestioneze corect această situație, precum și oferirea de măști medicale necesare asigurării unui minim de protecție.

„Dar din Dar se face Binele” s-a concentrat pe cele mai vulnerabile grupuri excluse social și economic, ajungând la 1,500 de beneficiari (persoane fără adăpost/aflate în așezări informale, persoane care locuiesc în locuințe suprapopulate, aflate în risc de sărăcie, persoane cu vârstă de peste 65 de ani, șomeri, copii) din 5 localități, prin crearea unui model comunitar multi-regional de intervenție pentru furnizarea de activități de informare anti-discriminatorii și oferirea de suport material și social.

Considerăm atins scopul proiectului „Dar din Dar se face Binele” și anume acela de a crește gradul de utilizare a serviciilor sociale către grupurile dezavantajate, de incluziune socială a persoanelor aflate în situații de risc precum și de dezvoltare de măsuri integrate de incluziune a romilor și de combatere a discriminării și suntem recunoscători pentru suportul oferit atât de finanțatori cât și de operatorul de proiect.

Detalii specifice despre proiect sunt disponibile pe www.fundatia1si1.ro

Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro.

Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

post4

Ne continuăm săptămânal periplul prin mahalalele Bucureștiului dar și prin localitățile sărace din Dâmbovița și Giurgiu, împărțind atât vorbe bune cât și alimente, măști de protecție precum și broșuri explicative despre folosirea corectă și importanța utilizării măștii în perioada pandemiei.

Voluntarii fundației au ajuns în ultimele șapte zile, la peste 300 de beneficiari, familii în dificultate.

Le mulțumim pe această cale pentru energia și implicarea de care dau dovadă!

Proiectul “Dar din Dar se face Binele” este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 si va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #România #activecitizens #EEANorwayGrants.

#DarDinDarSeFaceBinele

art3 img1

art3 img2

Alți 200 de beneficiari au primit măști de protecție și broșuri explicative menite să îi ajute să înțeleagă mai bine importanța utilizării corecte a măștii de protecție dar și principalele reguli de urmat pentru protejarea noastră, a tuturor – împotriva virusului Sars-Cov-2.

Voluntarii noștri au plecat încărcați cu alimente, apă, haine, jucării, măști de protecție și broșuri către cei dintre noi mai puțin privilegiați din județele Dâmbovița și Giurgiu.

Rezultatul?
Îl puteți vedea în imaginile atașate!

Proiectul “Dar din Dar se face Binele” este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021si va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #România #activecitizens #EEANorwayGrants. #DarDinDarSeFaceBinele

post3

post3.1

Începând de vineri, 26 martie, în cadrul proiectului “Dar din Dar se face Binele”, Fundația Unu și Unu a început distribuirea măștilor de protecție însoțite de broșuri explicative privind importanța utilizării corecte a măștii și principalele reguli de respectat pentru protejarea noastră și a familiei noastre în lupta împotriva virusului Sars-Cov-2.

Acțiunea s-a desfășurat prin intermediul voluntarilor, simultan în București, sectoarele 2 și 5 și Vizuresti, Dâmbovița ajungând astfel la peste 150 de beneficiari, oameni provenind din medii defavorizate.

Acest proiect este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 și va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.

#haide #ActiveCitizensFund #România #activecitizens #EEANorwayGrants #DarDinDarSeFaceBinele

post2

post2.1

Suntem onorați să anunțăm publicul larg că în data de 25 februarie 2021, Fundația Unu și Unu a lansat proiectul “Dar din dar se face binele”.
Acest proiect este derulat de Fundația Unu și Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund - Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021si va fi implementat la nivel multiregional în perioada martie – mai 2021.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de informare a populației prin realizarea și diseminarea de broșuri explicative ce conțin informații adaptate nevoilor grupurilor vulnerabile, referitoare la criză generată de COVID-19, cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă și să gestioneze corect această situație de criză, precum și oferirea de măști medicale necesare asigurării unui minim de protecție.
Lucrăm împreună pentru o Europa verde, competitivă și incluzivă!

Detalii specifice despre proiect sunt disponibile pe www.fundatia1si1.ro

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants.
Active Citizens Fund - Romania

3. Sablon cu slogan imagine social media FCB

Proiectul Dar din Dar se face Binele este derulat de Fundația Unu si Unu și beneficiază de o finanțare în valoare de 14,759.40 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:  logo