• +40 769 879 910
  • L-V 09.00-17.00

 FUNDAȚIA „UNU ȘI UNU”
- din 1998 alături de oameni și nevoile lor

 

 image1logo

 

APRILIE 2022

COMUNICAT DE PRESA

LANSAREA PROIECTULUI „HRANĂ PENTRU 10,000 REFUGIAȚI”

Începând cu luna aprilie a acestui an, Fundația Unu și Unu anunța lansarea proiectului „Hrana pentru 10,000 refugiați”. Acest proiect este finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland Romania si implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea hranei pentru un număr de 10,000 refugiați ucraineni pe întreaga durata de desfășurare a proiectului, cu scopul de a-i ajuta să depășească cat mai ușoraceasta perioada dificila.

Pentru a evita risipa alimentară, suprasaturarea temporară a zonelor de colectare a produselor alimentare destinate refugiaților și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor primare a celor în dificultate în aceste momente, noi, Fundația Unu și Unu, cu o experiență de peste 20 de ani în redirecționarea surplusului de produse, reducerea risipei și hrănirea semenilor în dificultate - ne punem la dispoziție expertiza și resursele, asigurând hrană pentru cei 10,000 de oameni, timp de patru luni de zile.

Astfel asigurăm managementul,punem la dispoziție rețeaua de furnizori de produse alimentare și totodată logistică necesară pentru a prelua zilnic alimentele de la restaurantele / furnizorii arondați rețelei noastre și distribui prin intermediul voluntarilor, un număr de 70-100 porții zilnice de mâncare pentru o perioada de 120 zile, de luni până duminică (7 zile din 7).

Detalii specifice despre proiect sunt disponibile pe www.fundatia1si1.ro

#InStareSaAjut #InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC

 

 

image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 image1logo

 

AUGUST 2022

COMUNICAT DE PRESA ÎNCHEIEREA PROIECTULUI „HRANĂ PENTRU 10,000 REFUGIAȚI"

În luna aprilie a acestui an, Fundația Unu și Unu anunța lansarea proiectului „Hrană pentru 10,000 refugiați". Acest proiect a fost finanțat prin programul în Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Astăzi anunțăm încheierea cu succes, a acestui program.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat asigurarea hranei pentru un număr de 10,000 refugiați ucraineni pe întreaga durata de desfășurare a proiectului, cu scopul de a-i ajuta să depășească cat mai ușor aceasta perioada dificila. Am reușit sa ne atingem acest obiectiv, în ultima zi de proiect am livrat cea de a 10,050 porție de hrană.

Pentru a evita risipa alimentară, suprasaturarea temporară a zonelor de colectare a produselor alimentare destinate refugiaților și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor primare a celor în dificultate în aceste momente, noi, Fundația Unu și Unu, cu o experiență de peste 20 de ani în redirecționarea surplusului de produse, reducerea risipei și hrănirea semenilor în dificultate - ne-am pus la dispoziție expertiza și resursele, asigurând hrană pentru cei 10,000 de oameni, timp de patru luni de zile.

Astfel am asigurat managementul, am pus la dispoziție rețeaua de furnizori de produse alimentare și totodată logistica necesară pentru a prelua zilnic alimentele de la restaurantele / furnizorii arondați rețelei noastre și am distribuit prin intermediul voluntarilor, un număr de 70-100 porții zilnice de mâncare pentru o perioada de 120 zile, de luni până duminică (7 zile din 7).

Detalii specifice despre proiect sunt disponibile pe www.fundatia1si1.ro

 

#InStareSaAjut #InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC

 

 

image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Search